ΥΛΙΚΆ ΓΙΑ 4 ΜΕΡΙΔΕΣ
1,5 κιλό γαρίδες ( μεγάλες).
1,5 κιλό γαρίδες ( μεγάλες).
3 κουταλίες της σούπας βιτάμ
2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2 μεγάλες ντομάτες ψιλοκομμένες
Πιπεριές ψιλοκομμένες (κόκκινη, κέρατο φλωρίνης)
Λίγο άνιθο
300γραμ φέτα
4 -6 φέτες γκούντα η ένταμ
1 φλυτζάνι του ταγιού λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
¤ Πλένουμε καλά τις γαρίδες, τις βράζουμε για 5 λεπτά και κρατάμε το ζουμί.
¤ Καθαρίζουμε τις γαρίδες και κρατάμε την ψύχα (αφήνουμε μερικές ακαθάριστες για την εικόνα του πιάτου)
¤ Σωτάρουμε τα κρεμμύδια, μόλις ξανθίσουν ρίχνουμε τις πιπεριές, τις ντομάτες τον άνιθο τις γαρίδες και σβήνουμε
με το κρασί και το ζουμί απο τις γαρίδες.
¤ Μετά απο λίγες βράσιμο το βάζουμε σε ένα μικρό ταψάκι, τρίβουμε τη φέτα σε χοντρά κομμάτια και ανακατεύουμε.
¤ Βάζουμε τις φέτες απο πάνω απο το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στούς 200 βαθμούς μέχρι να λειώσει το τυρί.
¤ Σερβίρουμε. καλά όρεξη!